Blog

Při kolik stupňů prát oblečení

Praní oblečení... Jedná se o pouhé stisknutí tlačítka, že? Dokud vaše oblíbené tričko nezmění barvu nebo nevyskočí z pračky o dvě čísla menší a nepřipomíná obleček pro panenku. Abychom takovým překvapením předešli, projděme si společně všechny zásady praní. Řekneme vám, jaké teploty jsou vhodné pro jednotlivé druhy oblečení, abyste dosáhli výsledku jako z reklamy. Přidáme také několik triků, které vám ušetří energii, peníze a hlavně nervy.

Praní jemného oblečení Ochrana materiálů při praní Oživte své oblečení

 

 

Praní na 30 °C – pro jemné prádlo a citlivé materiály

Některé kousky, zejména ty, které v nás vyvolávají pocit luxusu (zdravíme všechny hedvábné halenky), potřebují jemnou péči. Proto se doporučuje prát oblečení z citlivých materiálů, jako je hedvábí, viskóza nebo jemná bavlna, na 30 °C. Tato teplota je dostatečně nízká, aby chránila jemná vlákna, a zároveň postačuje k odstranění nečistot. Pokud chcete své jemné prádlo hýčkat ještě více, zkuste použít parfémy na praní – dodají vašemu oblečení krásnou vůni, kterou si zamilujete. Stačí pár kapek a vaše oblečení bude svěží jako letní vánek. Nechte citlivé materiály zazářit a užívejte si je v plné kráse bez obav z jejich sražení nebo poškození.

 

Praní na 40 °C –  Zlatá střední cesta pro každodenní oblečení

A co trička, mikiny a další běžné oblečení, které nosíte každý den? 40 °C je skutečně zlatá střední cesta. Tato teplota zničí většinu bakterií a zároveň zajistí, že barvy a tvar vašeho oblečení zůstanou neporušené. Navíc je to teplota, která šetří energii i vaše účty za elektřinu. Stačí jen kvalitní prací prostředek a vaše oblečení bude jako nové.

Pro ty, kteří hledají způsob, jak šetřit nejen své oblečení, ale i peněženku, jsou ideální zvýhodněné balíčky parfémů na praní. Nejenže zajistíte, aby vaše oblečení krásně vonělo, ale také při tom ušetříte. Kombinace praktičnosti a vůně? To je kombinace, kterou si zaslouží každý!

Praní na 60 °C – Pro oděvy, které vyžadují zvýšenou čistotu

Máte doma malé děti nebo sportovce, kteří se vracejí ze svých aktivit celí od bláta a potu? Nebo jen chcete, aby vaše ložní prádlo a ručníky byly dokonale čisté? Právě pro takové případy je tu praní při 60 °CTato teplota zajistí, že se zbavíte většiny bakterií a roztočů, kteří si mohou najít cestu do našich tkanin. A zároveň nezničíte materiály tolik, jako by tomu mohlo být při vyšších teplotách.

Samozřejmě je stále dobré zkontrolovat, zda konkrétní oblečení tuto teplotu zvládne. Přece nechcete, aby vaše prostěradlo skončilo jako koupelnová předložka. Vždy se řiďte štítky a v případě pochybností zvolte raději nižší teplotu.

 

 

 

Praní na 90 °C – Pro zvláštní případy

Neexistuje mnoho situací, kdy byste potřebovali prát oblečení na 90 °C. Většinou se jedná o speciální případy, jako jsou velmi znečištěné kuchyňské utěrky nebo čisticí hadříky. Pro většinu oděvů je to však teplota z kategorie "ničitel snů". Pokud se rozhodnete tuto teplotu použít, zkontrolujte, zda ji oblečení skutečně zvládne. V opačném případě se může stát, že budete mít kousek, který bude vypadat jako po neúspěšném pokusu o smrštění.

 

Tipy, jak při praní šetřit energii

  • Pokud je to možné, perte na nízkou teplotu. Většina moderních pracích prostředků dokáže účinně odstranit nečistoty již při 30 °C.
  • Používejte správné dávkování pracího prostředku – příliš mnoho pracího prostředku neznamená větší čistotu. Naopak může poškodit vaše oblečení i pračku.
  • Vybírejte energeticky úsporné programy – moderní pračky často nabízejí režimy, které jsou šetrné nejen k vaší peněžence, ale také k životnímu prostředí.

Chraňte své oblečení a šetřete energii

Jak zjistit, co je správné? Stačí se podívat na štítky!

Každý kus oblečení má malý štítek, který nám říká, při jaké teplotě by se měl prát. Nebojte se, tyto štítky nejsou nepřítelem. Jsou tu jen proto, aby zachránily vaše oblíbené oblečení před neúprosným osudem, jako je například zmenšení o několik velikostí. Proto se vždy řiďte pokyny na štítcích – vaše oblečení vám poděkuje.

 

Udělejte z praní kreativní činnost plnou příjemných vůní

Při praní oblečení nejde jen o čistotu, ale také o to, jak dlouho nám budou jednotlivé kousky dělat radost. Správná teplota prodlužuje životnost oblečení, což znamená méně nákupů, méně odpadu a více peněz v peněžence. Ale je tu ještě něco – radost ze svěžího a krásného oblečení. Pokud chcete zvýšit komfort při praní, zkuste se odměnit speciálními produkty – například dárkovou sadou na praní. Tato sada dodá vašim kouskům nový rozměr svěžesti, který si zamilujete nejen vy, ale i všichni ve vašem okolí.

A když už jsme u vůní, nenechte si ujít parfém na praní Grey Dolce. Tento parfém má tak svěží vůni, že vám okamžitě připomene letní rána u moře – plná klidu, svěžesti a krásných okamžiků. Stačí přidat pár kapek do pračky a vaše prádlo bude mít nádhernou vůni, která vydrží i po usušení. Je to prostě hýčkání pro vaše oblečení!

 

Co takhle udělat si malý audit?

Teraz, keď viete, ako správne prať rôzne druhy oblečenia, skúste si urobiť malý audit vo svojej skrini. Možno zistíte, že niektoré veci si zaslúžia viac pozornosti – alebo že by bolo načase pridať do svojej kolekcie niečo nové a praktické. Udržujte svoje oblečenie svieže, krásne a pripravené na každý deň a nezabudnite si užiť tú radosť z dokonale voňavej bielizne, ktorá vám spríjemní každodenný život.

Změňte svou rutinu: Nové vůně parfémů na praní od Giovani

 

V dnešní době, kdy se stále více zaměřujeme na kvalitu našich každodenních výrobků, hrají parfémy na praní v našich domácnostech klíčovou roli. Nejsou jen prostředkem k osvěžení oblečení. Stávají se jakýmsi kouzelným elixírem, který našemu prádlu dodává výjimečnou vůni a dlouhotrvající pocit čistoty.

Bez nadsázky lze říci, že mnohé z nich jsou ztělesněním sebevědomí, které si můžeme snadno každé ráno nasadit, abychom se pustili do nových výzev. Protože svět Giovani® nikdy nespí, naopak postupuje kupředu, v tomto článku se společně podíváme na nejnovější vůně, které nabízí.

Nové vůně pracích parfémů od Giovani.

FRESH COTTON

 

Většina lidí chce, aby jejich prádlo vonělo především svěže. Představujeme vám tedy vůni, která kromě splnění výše uvedeného nese jemný nádech elegance a luxusu. Okouzlí vás směsí jemné růže, květinového jasmínu a konvalinky.

Ty jsou obohaceny o sladký marcipán a krémovou vanilku. Labdanum a mošuš vytvářejí jedinečný a sofistikovaný základ, podtržený fialkou a boby tonka. Je to jemná vůně s pudrovými tóny přinášejícími svěžest.

Není náhodou, že se tato vůně stala největším bestsellerem značky Giovani®. Díky své nevtíravé vůni je vhodná opravdu pro každého. Je ideální pro praní ložního prádla nebo dětského oblečení. Především si ji ale váží všichni ti, kteří upřednostňují pocit přirozené čistoty a lehkosti, ale zároveň si pochvalují výdrž.

 

Nová vůně prádla FRESH COTTON
 

 

ITALIANO

Chtěli byste, aby vaše prádlo po vyprání vonělo jako luxusní parfém?

Vůně Giovani® Italiano vás okouzlí svou jedinečnou směsí vonných esencí. Začíná sladkým nádechem hořkých mandlí, který evokuje slunnou Itálii. Jemná růže přináší romantické a elegantní tóny, zatímco opojný jasmín dodává vůni nádech exotiky.

Ovocná svěžest sušených meruněk je osvěžující a živá. Hřejivé tóny vanilky, kokosu a karamelu vytvářejí pocit tropického ráje doplněný sladkostí marcipánu.

Celkový dojem zjemňuje hluboký a sofistikovaný základ z mošušu, který dodává této vůni nádech žádoucího luxusu a komplexnosti. Inspirace Itálií při tvorbě vůně rozhodně nebyla chybným krokem.

Zákazníci žasnou nad tím, jak parfém na prádlo Giovani®Italiano připomíná sladké a smyslné amaretto. Vůně je přenese do ulic malého italského městečka a při každém praní se ocitnou na luxusní dovolené. Ale posuďte sami - co víc si můžete přát?

 

 

 

OLD BROWNIE

Nový prací parfém OLD BROWNIE

Old Brownie je vůně, která byla v době vzniku značky Giovani® prodávána pod názvem Sweety Brownie. Ta však byla později rebrandována jako vůně inspirovaná parfémem Mugler Womanity. Tuto vůni lze dodnes najít nejen jako parfém na praní, ale také v podobě vonné svíčky.

Původní parfém měl však velké množství fanoušků. Ti ztrátu původní vůně přijímali velmi těžce. Proto se k nim vracíme! A to s vůní Giovani® Old Brownie v původním složení. Vůně čerpá z ikonického Black Opium, a to svěžím a moderním způsobem.

Old Brownie je smyslná lahůdka, která vás okouzlí svým bohatým a komplexním složením. V úvodu jsou patrné sladké a krémové tóny karamelu. Ty jsou obohaceny jemností růže a jasmínu. Peruánský topiar dodává exotický a jemný nádech, zatímco ambra a pižmo vytvářejí teplý a hluboký základ zdobený v harmonickém souladu se santalovým dřevem a pačuli. Tato směs vytváří elegantní, smyslnou vůni s dlouhotrvajícím účinkem. Vůně je ideální pro chvíle, kdy chcete vyjádřit svou vnitřní sílu a sebevědomí.

 

 

Vůně, kterou si vyberete, má moc proměnit vaši každodenní rutinu v příjemný zážitek. Nové vůně představují široké spektrum od sladkých a hřejivých tónů až po svěží a exotické vůně. Ať už toužíte po jemné svěžesti, tropické romantice nebo sofistikované eleganci, naše novinky vám umožní přizpůsobit vůni prádla vašim osobním preferencím a náladě.

Vyzkoušejte nové možnosti a nechte se inspirovat vůněmi, které jsou připraveny obohatit váš každodenní život.

 

7 důvodů, proč naši zákazníci milují parfémy na praní Giovani

Existuje mnoho různých značek parfémů na praní nebo aviváží a každý z nás si chce vybrat jen ty nejúčinnější a nejkvalitnější. Jak si ale vybrat z široké nabídky výrobků na trhu? Ukážeme vám, proč je značka Giovani® tou nejlepší volbou. Změkčovače tkanin jsou slabé a jejich vůně jsou běžné. Je zřejmé, že když navštívíte naše webové stránky, hledáte nejvoňavější náhradu změkčovačů tkanin s krásnými parfémovými vůněmi. Proč právě Giovani®?

 

Nejintenzivnější a nejdéle trvající parfémy na praní na trhu

V počátcích vývoje našich parfémů na praní jsme se nejprve zaměřili na testování stávajících značek. Vyzkoušeli jsme velmi velké množství různých italských parfémů na praní, přibližně 30 značek. Zjistili jsme, že žádná z nich nemá požadovanou intenzitu vůně ani výdrž, což bylo přesně to, čemu jsme se chtěli vyhnout. Proto jsme se rozhodli vytvořit vlastní značku a vlastní výrobky. Nechtěli jsme pouze redistribuovat existující a nevyhovující italskou značku s nízkou kvalitou a účinností. Následovaly měsíce příprav a vývoje ve spolupráci s parfuméry a specializovanými výrobci. Míchání parfémů je obtížná alchymie a my jsme vděční, že jsme během procesu vývoje měli k dispozici tým takových odborníků.

Při vývoji naší značky a našich pracích olejů jsme kladli zvláštní důraz na vysokou kvalitudlouhotrvající vůni a intenzitu. Chtěli jsme na trh přinést výjimečný a nezapomenutelný výrobek, a to se nám podařilo. Prací oleje Giovani® jsou vysoce koncentrované s nejjemnějšími parfémovými esencemi, což zaručuje jejich jedinečnou a dlouhotrvající vůni.

 

Cenově výhodné parfumy na praní

Cenově výhodné

Parfémy na praní se používají podobně jako změkčovadla, ale velký rozdíl je v dávkování. Dětské aviváže, aviváže pro sportovce, hypoalergenní aviváže... Zatímco běžné změkčovače tkanin málokdy splňují naše očekávání a kritéria, parfémy na praní Giovani® jsou dokonalé ve všech směrech a lze je použít na jakýkoli typ oblečení, nečistoty a zápach. Při námi doporučeném dávkování vám 500 ml parfému na praní Giovani® vystačí až na 100 praní. Naše doporučené dávkování je 5 ml na 4 kg prádla. Objem však můžete zvýšit nebo snížit podle očekávané intenzity vůně.

 

Etika ve výrobě
Cruelty free

Cruelty free je hnutí za práva zvířat, které inspirovalo mnoho značek k přijetí etických postupů. Pokud je výrobek označen jako Cruelty free, znamená to, že nebyl testován na zvířatech. Výrobky Giovani® se tímto označením pyšní. Naše výrobky nebyly nikdy testovány na zvířatech.
Veganské

Zatímco výrobky Cruelty free povolují použití materiálů, které pocházejí ze zvířat, jako je včelí vosk, med nebo lanolin. U veganských výrobků je rovněž kladen důraz na složení výrobku. Tyto výrobky neobsahují žádné složky živočišného původu. To znamená, že neobsahují látky, jako je kolagen nebo keratin. Výrobky Giovani® jsou veganské.

 

 

 

Jedinečné a designové obaly

Obal výrobku je to první, čeho si zákazník při kontaktu s výrobkem všimne. Proto je důležité, aby jeho vzhled byl jedinečný a designový. Naše parfémy na praní jsou baleny v elegantních a stylových obalech, které přitahují pozornost a zároveň odrážejí jejich kvalitu a luxus. Design obalu je promyšlen do všech detailů, od výběru materiálů až po grafické prvky a barvy. Každý obal je výsledkem pečlivé práce našich designérů, kteří dbají na estetiku i funkčnost. Praktický tvar a ergonomický design umožňují snadnou manipulaci a skladování. S našimi parfémy na praní si zákazníci nevybírají jen výjimečnou vůni, ale také umělecké dílo v oblasti designu, které obohacuje celkový dojem z výrobku.

 

 

Luxury Black Passion Blue Grey Dolce Obsession Violet Bubble Pink Sweety Brownie Old Brownie Italiano Fresh Cotton Metallic Green Red Cashmere Exclusive Gold Francis Signature

 

 

Široká škála vůní

Vnímání a obliba konkrétní vůně bývá velmi subjektivní záležitostí. Proto nelze určit jednu nejlepší nebo nejoblíbenější vůni z celé řady. Každý z tisíců našich zákazníků si mezi těmito vůněmi najde svého favorita, a to i na základě svého subjektivního vnímání. Každopádně většina zákazníků má ráda všechny naše vůně. Doporučujeme vyzkoušet všechny, abyste si našli své oblíbené. Parfémy Giovani® jsou rozděleny do 3 řad. Základní řadu tvoří našich 6 základních vůní: Luxury Black, Bubble Pink, Grey Dolce, Sweety Brownie, Passion Blue, Obsession Violet. Dále jsou to vůně Italiano a Fresh Cotton. A nakonec oblíbená limitované edice a Řada Luxury s vůní Francis Signature. 

 


Prodejna

Nejvoňavější obchod v Košicích

Chcete si k vůním Giovani® nejprve přivonět, než je vyzkoušíte? I to je možné. V prodejně si můžete objednat vzorky parfémů k vyzkoušení nebo můžete navštívit náš designový showroom v Košicích. Prodejna Giovani® v centru města přináší zážitek pro vaše smysly a okouzlí vás, jakmile vstoupíte. Obsluhovat vás budou naši odborníci, kteří vám rádi poradí a pomohou vybrat tu nejlepší vůni pro vaše mytí. Díky našim kvalitním a dlouhotrvajícím parfémům na praní se každá návštěva tohoto obchodu stane nezapomenutelným zážitkem. Přijďte a objevte nejvoňavější obchod v Košicích, kde vůně a elegance jdou ruku v ruce. Najdete nás na adrese Hollého 3 v Košicích.

 

 

Ověřené recenze zákazníků

Naše výrobky se mohou pochlubit mnoha ověřených recenzí od spokojených zákazníků, kteří potvrzují kvalitu a oblíbenost našich výrobků. Zákazníci nejčastěji uvádějí spokojenost s dlouhotrvající intenzitou vůně našich parfémů na praní. Tyto recenze nám také pomáhají neustále zlepšovat naše výrobky a služby. Díky Vaší zpětné vazbě můžeme zaručit, že každý nákup bude spokojený a splní Vaše očekávání. Spokojení zákazníci často chválí nejen samotné vůně, ale také profesionální přístup našeho personálu a celkový zážitek z nákupu. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a vaše recenze jsou naším závazkem neustále nabízet to nejlepší.

Stále váháte? Začněte se vzorky, vyzkoušíte všechny naše vůně a my vám zaručujeme, že vás okouzlí. Jsme si jisti kvalitou našich výrobků, a proto si můžeme stát za vším, co o nich říkáme. Těšíme se na vaše další pozitivní recenze a ohlasy, které nás velmi těší a povzbuzují nás v další práci.

 

Jak si mozek zvyká na vůně

Vůně jsou jedním z nejdůležitějších aspektů našich každodenních životů. Ovlivňují nás a naše emoce, vzpomínky a dokonce i naše chování. Zajímavostí je, že náš mozek má schopnost se přizpůsobit vůním, se kterými přicházíme do styku pravidelně. Tento proces adaptace je složitý, zahrnující různé mechanismy v našem mozku a těle. V tomto článku si podrobně rozebereme, jak si mozek zvyká na vůně a obzvlášť se zaměříme na parfémy na praní značky Giovani®.

Jak funguje čichový systém

Vliv vůni na čichAbychom lépe pochopili, jak si mozek zvyká na vůně, musíme nejprve pochopit, jak funguje náš čichový systém. Čichový systém začíná v nose, kde jsou čichové receptory, které zachycují molekuly vůní ve vzduchu. Tyto receptory jsou specifické pro různé druhy molekul a když jsou aktivovány, vysílají signály do čichového bulbu v mozku.

Čichový bulb je první stanicí v mozku, kde se tyto signály zpracovávají. Z čichového bulbu se informace přenášejí do různých částí mozku, včetně limbického systému, který je zodpovědný za emoce a paměť. Tato přímá cesta k limbickému systému je důvodem, proč vůně mohou vyvolat silné emocionální reakce a vzpomínky u lidí.

Adaptace na vůně

Adaptace na vůně je fascinující proces, při kterém si mozek zvykne na opakované vystavování určité vůni, čímž se snižuje jeho citlivost na tuto vůni. Tento proces se nazývá také jako čichová adaptace nebo čichová únava. Adaptace může být krátkodobá nebo dlouhodobá, v závislosti na tom, jak často a intenzivně je daná vůně přítomna.

Krátkodobá adaptace

Krátkodobá adaptace nastává, když jste vystaveni určité vůni jen na krátkou dobu. Například když vejdete do místnosti s intenzivní vůní, na začátku ji silně cítíte, ale po několika minutách si na ni váš mozek zvykne a vůně se zdá být méně výrazná. Toto se děje proto, že čichové receptory v nose se stávají méně citlivými na vůni a nervové signály do mozku se tímto snižují.

Dlouhodobá adaptace

Dlouhodobá adaptace nastává, když jste vystaveni určité vůni pravidelně a dlouhodobě. Mozek se naučí ignorovat tuto vůni jako „pozadí“ a přestane ji vnímat jako něco nového nebo zajímavého. Proto se může zdát po dlouhodobém používání jakýchkoli tělových parfémů nebo parfémů na praní, že jsou méně výrazné. Tento mechanismus je podobný jako u jiných smyslů, například když si zvyknete na hluk nebo světlo v prostředí, kde žijete nebo pracujete.

 

Parfémy na praní Giovani®

Parfémy na praní jsou speciálně navrženy vůně týmem světových odborníků na parfémy, které se přidávají do praní, aby oblečení a textilie získaly příjemnou a dlouhotrvající vůni. Značka olejů na praní Giovani® nabízí širokou škálu aromat, která jsou navržena tak, aby vám poskytovala nejen svěžest, ale také dlouhodobý a luxusní zážitek z vůně.

Jsou vyrobeny z kvalitních ingrediencí, které zajišťují intenzivní a trvanlivou vůni až po dobu několika týdnů. Tato značka parfémů na praní je ideální pro ty, kteří chtějí, aby jejich oblečení provonívalo svěže a příjemně po dlouhou dobu.

Mechanismus působení parfémů na praní

Oleje na praní Giovani® fungují tak, že se vážou na textilní vlákna během praní. Po usušení oblečení se molekuly vůní postupně uvolňují, což vytváří trvanlivý efekt. Tento proces je podobný jako u klasických tělových parfémů, které aplikujeme na pokožku. Přestože jsou parfémy na praní vystaveny různým podmínkám, jako je voda, teplo a tření, formulace používané uproduktů naší značky Giovani® jsou navrženy tak, aby odolaly těmto faktorům a zajistily dlouhodobou vůni.

Vliv vůní na emocionální pohodu

Věděli jste, že vůně mají velký vliv na naši emocionální pohodu? Příjemné vůně mohou zlepšit náladu, snížit stres a vytvořit pocit pohodlí a relaxace.

Když používáte oleje do praní, jako jsou produkty od Giovani®, vytváříte si kolem sebe prostředí, které podporuje pozitivní emoce. Čisté, svěže vonící oblečení může zvýšit naši sebedůvěru a zlepšit celkový pocit pohody.

Jak si mozek zvyká na vůně uprostřed

Náš mozek je velmi přizpůsobivý a dokáže si zvyknout na vůně, které jsou součástí našeho každodenního prostředí. To je třeba brát na vědomí. Tento proces je součástí širšího mechanismu zvykání si na podněty, což nám umožňuje soustředit se na nové a důležité informace. Pokud máte pocit po dlouhodobém používání dané vůně, že je slabší, tento pocit je jen výsledkem zvyku na vůně.

Příklady adaptace na vůně

Domácí prostředí
Používáte-li pravidelně parfémy do praní Giovani®, váš mozek si zvykne na tuto vůni jako na součást vašeho domácího prostředí. Po čase ji přestanete vnímat tak intenzivně, ale stále bude přítomna jako pozadí, které přispívá k celkové atmosféře vašeho domova a ostatní kolem vás ji cítí i když sami ji přestanete vnímat tak intenzivně.

Pracovní prostředí
V pracovním prostředí, kde jsou používány určité čistící prostředky nebo osvěžovače vzduchu, si mozek rychle zvykne na tyto vůně. Pokud se však změní vůně, například při použití nového parfému do praní na pracovní oblečení, mozek to zaregistruje jako novou informaci, která může ovlivnit vaši náladu a produktivitu.

Veřejné prostředí
Vůně v obchodech, hotelech nebo veřejných dopravních prostředcích může také podléhat adaptaci. Často si ani neuvědomujeme vůně v těchto prostředích pokud nejsou extrémně silné nebo nepříjemné.

Výhody používání parfémů pro praní Giovani®

Parfémy na praní Giovani®, nabízejí řadu výhod. Zde jsou některé z nich:

  1. Dlouhotrvající vůně: Zajišťují, že vaše oblečení bude vonět intenzivně, svěže a příjemně po dlouhou dobu.
  2. Luxusní zážitek: Vůně od Giovani® jsou navrženy tak, aby poskytovaly pocit luxusu a exkluzivity, což může zvýšit vaši sebedůvěru a celkový pocit pohody.
  3. Široká škála vůní: Giovani® nabízí různé vůně, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašim preferencím a náladám.
  4. Kvalitní ingredience: Oleje do praní Giovani® jsou vyrobeny z vysoce kvalitních ingrediencí. Toto složení vede k intenzivní vůni a zároveň jsou šetrné k vaší pokožce.

 

Adaptace mozku na vůně je komplexní proces, který nám umožňuje efektivně fungovat v našem každodenním životě. Parfémy na praní, jako jsou ty od značky Giovani®, hrají důležitou roli při vytváření příjemného a pohodlného prostředí. Pokud chcete, aby vaše oblečení vonělo svěže a luxusně, určitě vyzkoušejte vůně do praní Giovani®.

 

Kvalitní a voňavý parfém do praní

V dnešní době se snažíme o co největší čistotu a hygienu, ale nezapomínáme ani na příjemnou vůni. Tradiční aviváže však nejsou nejlepším řešením, protože po vyprání prádlo už nevoní. Proto je zde osvědčená novinka na trhu - parfémy do praní Giovani®.

Značka Giovani® a její produkty prošly dlouhým procesem vývoje, kde jsme prozkoumali trh a nabídky výroby, abychom mohli přinést jen kvalitní a efektivní produkty. Cílem bylo vyvinout alternativu ke klasickým tělovým parfémům a zároveň dosáhnout, aby prádlo po vyprání bylo nejen čisté, ale i dlouhodoběji navoněné.

 

Parfum do praniNaše parfémy do praní Giovani® jsou luxusní oleje s obsahem parfémových vonných esencí. Původně se výroba parfémů do praní začala v Itálii. Právě tam se vybírají jen ty nejkvalitnější přísady a vonné esence, které jsou neškodné pro kůži. My jsme parfémy do praní vyvinuli v Evropské Unii za účelem zajištění nejvyšší kvalitativní úrovně.

Na začátku se náš tým grafiků snažil vytvořit logo, které bude vyjadřovat luxus a samozřejmě kvalitu našich produktů. Logo Giovani® zahrnuje obrysy kapky, což symbolizuje, že parfémy do praní jsou tekutinou.

Používání parfému do praní Giovani® je snadné a efektivní. Stačí přidat pár kapek do přihrádky na aviváž v pračce při každém praní a vůni cítit ještě dlouho po vyprání. Pro výběr vůně máte na výběr z mnoha možností včetně stále obměňované limitované edice. Náš produkt je výsledkem dlouholetých zkušeností a výzkumu. Věříme, že s našimi parfémy do praní Giovani® budete spokojeni tak, jak jsou s nimi spokojeny již stovky tisíc našich zákazníků.

V nabídce naleznete různé druhy vůní, abyste si mohli vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje. Na jejich kvalitě jsme si dali už při vývoji, výběru a následném testování opravdu hodně záležet.

Po důkladném uvážení jsme vybrali vývojáře produktů. Naším cílem bylo najít parfémy do praní, které budou splňovat naše vysoké nároky na kvalitu a vůni. Testování trvalo více než 9 měsíců a zkoumali jsme více než 30 italských a jiných značek parfémových olejů do praní. Avšak žádná z těchto značek nevyhovovala našim očekáváním. Všechny měly buď slabou trvanlivost, nebo slabou intenzitu vůně, nebo většinou i obojí.

Rozhodli jsme se proto vyrobit vlastní produkt a založit vlastní značku Giovani®. Vývoj vůní probíhal s týmem specialistů na parfémy, kteří se soustředili na kvalitu vůně, výdrž a nezávadnost pro pokožku.

Různorodost použitých aromat zahrnuje sladké, svěží a kořeněné vůně. Některé z produktů Giovani® jsou inspirovány světovými značkami tělových parfémů, abychom zajistili, že budou splňovat očekávání i náročnějších zákazníků. Zároveň jsme se snažili přidat něco víc, co bude jedinečné a specifické pro naši značku. Výsledkem je značka Giovani® jako celek, včetně produktů, jejich kvality a obalů.

 


Parfémy do praní Giovani®, které jsou vysoce koncentrované a provoní nejen prádlo ale i domácnost, se vyznačují dlouhou výdrží vůně a zároveň jsou šetrné k pokožce. Jsou určeny pro každého, kdo má rád kvalitní produkty a chce, aby bylo jeho prádlo a domácnost důkladně a dlouhodobě provoněno.


V naší nabídce naleznete různé druhy vůní, abyste si mohli vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje. Věříme, že naše parfémy do praní budou přesně to, co hledáte a že vám budou vyhovovat, protože jsme si dali na jejich kvalitě opravdu hodně záležet.

 

Parfumy do prania Giovani

Oleje na praní Giovani® jsou ideálním způsobem, jak oživit vůni prádla. Ve srovnání s běžnými avivážemi, parfémy do praní Giovani® nezanášejí pračku, nezanechávají mazlavý povlak ani skvrny na oblečení. Jednou z největších výhod jejich používání je jejich trvanlivost. Vůně oblečení se udrží na oblečení i po osušení v sušičce, což není možné u běžných aviváží.

Parfémy do praní Giovani® jsou odolné vůči externím faktorům a na prádle vydrží dlouhodoběji. Výroba parfémů do praní Giovani® proběhla v Evropě s nejvyšším důrazem na kvalitu. Při výrobě byly použity jen ty nejkvalitnější vonné esence, což se projevuje výjimečně intenzivní a dlouhotrvající vůní prádla po vyprání s použitím našich parfémů.

Z hlediska bezpečnosti jsou vysoce šetrné k pokožce, neobsahují žádné škodlivé látky jako jsou například parabeny, dioxan, SVHC, PBT/vPvB látky, těžké kovy, mikroplasty, tenzidy či nanolátky. Jejich použití je tedy opravdu vysoce bezpečné a nemusíte se ničeho obávat při jejich používání. Kromě toho jsou i veganské, což znamená, že neobsahují žádné složky pocházející z produkce živočichů nebo rostlin. Věříme, že tuto vlastnost v dnešní době ocení mnoho zákazníků.

Při nošení oblečení vypraného v parfému Giovani® se dostane do styku s pokožkou mnohem menší množství vonných látek, než při použití běžného parfému přímo na tělo. To znamená, že jejich používání je nejen šetrné k pokožce, ale také výhodnější.

 

Používání parfémů na praní má mnoho výhod, které ocení zejména ti, kteří se nechtějí věnovat žehlení svého oblečení. Jednou z těchto výhod jsou antistatické a antimačkavé účinky, které zajišťují, že po vyjmutí z pračky bude vaše oblečení poddajnější a měkčí. Klasická aviváž má tendenci obalit vlákna textilie, což může vést ke ztrátě prodyšnosti a savosti materiálu. Naštěstí při používání parfémů do praní tento problém nevzniká, protože oleje neznehodnocují textilie. I to je jedna z výhod parfémů na praní značky Giovani®.

Statická elektřina na prádle

Určitě se vám stalo, že vás „píchla“ elektřina vedle toho, jak jste si oblékali vaše oblíbené tričko. Jedná se o jev, který vzniká při kontaktu (nejčastěji tření) dvou těles, které vede k nashromáždění elektrického náboje na jejich povrchu, který se pohybuje z jednoho materiálu do druhého. To vede k nerovnováze mezi zápornými a kladnými náboji v obou površích. A protože objekty s opačnými náboji se přitahují, oblečení se tak k sobě začne kvůli statické elektřině lepit. Tento jev je naprosto běžný. Označuje se jako statická elektřina na prádle po praní. V tomto článku zjistíte, proč tento jev vzniká a jak se jej účinně zbavit.

 

Vznik statické elektřiny na prádle

Statická elektřina se vyskytuje v důsledku tření textilie. Právě během praní dochází k intenzivnímu tření mezi prádlem, což vytváří elektrický náboj. Když prádlo vyschne, elektrický náboj zůstane na povrchu textilií.

Tento náboj může způsobit, že se textilie magneticky přitáhnou k sobě či k jiným povrchům. Textilie se dokáže „nalepit“ na tělo člověka, což může být dost nepříjemné.

 

Statická elektřina v oblečení je jevem, který můžeme pozorovat zejména během sušších a chladnějších období roku. Vzniká, když se dva různé materiály začnou o sebe třít, čímž přenášejí elektrické náboje. Vzniká mezi dvěma kusy oblečení nebo mezi oblečením a pokožkou.

 

Příčiny statické elektřiny v oblečení

Statická elektřina vzniká kvůli elektrickým nábojem. Dva materiály se o sebe začnou třít, elektrony začnou přecházet z jednoho materiálu na druhý. Jeden se nabije negativním nábojem (materiál získává přebytek elektronů) a druhý s pozitivním nábojem. Tento jev se nazývá také triboelektrický efekt. 

Kombinací syntetických materiálů, jako jsou polyester, nylon a akryl, zvyšujeme vznik statické elektřiny, neboť tyto materiály vytvářejí a udržují statickou elektřinu více než přírodní materiály, jako je bavlna nebo vlna. Jsou nevodivé, což znamená, že se elektrické náboje hromadí na povrchu, neboť se nemohou snadno rozptýlit.

 

Vliv prostředí

Prostředí hraje významnou roli při tvorbě statické elektřiny. Jelikož v letních měsících nebo v oblastech s vysokou vlhkostí je voda ve vzduchu vodivá, statické náboje se snáze rozptylují. V zimním období se vlhkost vzduchu snižuje, což vede k hromadění nábojů na povrchu materiálů.

 

Důsledky a nepříjemnosti

Statická elektřina v oblečení způsobuje několik nepříjemností jako je pocit šoku, když se dotkneme někoho jiného nebo nějakého kovového předmětu. Způsobuje také estetické nepříjemnosti, oblečení se lepí na pokožku nebo na jiný kus oblečení což je často nepohodlné nebo při pokusu o styling vlasů jsou vlasy přitahovány k oblečení což vede k jejich „postavení“.

Tipy a triky jak se statické elektřiny zbavit

  • Použijte parfémy na praní. Nejen, že se zbavíte statické elektřiny na oblečení, ale vaše prádlo bude také příjemně vonět. Pokud je doma nemáte, tak stejně účinný je i ocet.
  • Pomohou také vlněné koule do sušičky, které naleznete také v nabídce značky Giovani®.
  • Použijte vlhčící prostředek nebo vodu. Pokud si všimnete, že se na prádle po praní vyskytuje mnoho statické elektřiny, můžete ji postříkat jemně vlažnou vodou nebo použít zvlhčující sprej na textilie.
  • Použijte ochranný sáček určený k praní jemného prádla.
  • Umístěte zavírací špendlík „zicherku“ na vnitřní stranu oblečení, kde jej nebude vidět.
  • Drátěný věšák může část elektrického náboje vzít zpět. Přejeďte věšákem po vnitřní straně podél vašeho oblečení těsně před nebo po jeho nasazení, abyste tak udrželi statickou elektřinu. Velmi dobře to funguje spolu s hedvábím.


Statická elektřina na prádle už pro vás nebude více strašákem. Zabojujte proti ní našimi tipy a udělejte si život otrochu příjemnější.